Borrverktyg – allt inom borr

Borr i snabbstål och hårdmetall – ett komplett sortiment

Borr för alla typer av material och dimensioner hittar du hos oss. Eftersom ditt val av borr i så hög grad påverkar produktionstakten och lönsamheten, hjälper vi dig mer än gärna att hitta den uppsättning av borrar som är optimalt för just era behov. Hela Wedevågs sortiment av svensktillverkade kvalitetsborr av snabbstål (HSS-Co och HSS) och hårdmetall finns förstås till ditt förfogande. De flesta av våra borr är tillverkade i koboltlegerad stål. Detta ger både ökad seghet och ökad livslängd.

Dessutom är vi stolta återförsäljare av världsledande Garr Tool. Genom vårt långa samarbete kan vi erbjuda hela deras sortiment av högpresterande borr i hårdmetall. En stor del av detta finns också på lager för direktleverans. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt borr till rätt pris så för att nå bästa möjliga totalekonomi.

Semistandard – både smart och snabbt

Ibland kan semi-standard – alltså mindre modifieringar av standardverktyg – vara den mest kostnadseffektiva och snabba lösningen. Priserna för semi-standard hittar du i vår katalog.

Fredrik Oskarsson
Kundservice & konstruktion – Skärande verktyg

Specialtillverkad borr för just dina behov

Vi har tillverkat borr i mer än 100 år. Det har lärt oss det mesta om eggar, ytor och vilka lösningar som fungerar bäst för olika material. Har vi inte det du behöver i vårt breda standardsortiment, konstruerar vi borr helt efter dina önskemål. Allt börjar med att vi ställer en hel del frågor om er produktion – era flöden, volymer, material, produktionstakt och så vidare. När vi ringat in era behov sätter vi i gång med konstruktionsarbetet. Hos oss finns såväl konstruktion som produktion inom samma väggar vilket ger flera fördelar. Dessutom har vi samarbete med världsledande företag inom borr och annan skärande bearbetning. Resultatet blir borr med eggar, beläggningar och preparering i absolut toppklass som dessutom är helt optimerade efter era behov. Vi är också vana att omvandla enkla skisser till konstruktionsritningar och färdiga verktyg. Utmana oss gärna!

Expertens favoriter

Borr 512-4 HM TiAlN

Arbetsområde: Stål, gjutgods, rostfritt och syrafast.

Borr 141-0 Double-X HSS-Co TiN

För allround-borrning i stållegeringar och rostfria material.

Borr 140-0 HSS-Co TiN

För allround-borrning i stål och gjutjärn.

Kontaktformulär

  Wedevåg Tools AB

  Industrigatan 5
  711 72 Vedevåg
  Sverige

  E-post
  wedevag@wedevag.se

  E-post, order
  order@wedevag.se

  Telefon
  +46 (0)581-26 100