Fräsverktyg – fräsar för alla behov

Fräsar från Garr Tool och Wedevåg

Hos oss hittar du ett komplett sortiment av fräsar för de flesta material och behov. Hos oss hittar du världsledande Garr Tools hela sortiment av fräsar i hårdmetall. Tack vare sina CNC-slipande och Oerlikon Balzerser-belagda produkter, kan du alltid förvänta dig både hög kvalitet som konkurrenskraftiga priser.

För fräsar i snabbstål (HSS), koboltlegerad snabbstål (HSS-Co) samt pulversnabbstål har vi ett eget komplett sortiment för två- och flerspåriga fräsar samt radiefräsar.  Är du osäker på vilka typer av fräsar som ger den bästa totalekonomin för era behov. Tveka inte att slå en signal så hjälper vi dig till den bästa lösningen.

Fredrik Oskarsson
Kundservice & konstruktion – Skärande verktyg

Kundanpassade fräsverktyg

Skulle vi inte hitta det perfekta fräsverktyget i vårt sortiment konstruerar vi ett helt skräddarsytt efter dina behov. Eller så utgår vi från ett standarverktyg som vi modifierar – ofta ett kostnads- och tidseffektivt alternativ! Tack vare vår egen långa erfarenhet och samarbeten med ledande samarbetspartners, tar vi fram fräsar som blir optimala med utgångspunkt från er bearbetning, material, serielängd, hastighet och så vidare. Vi älskar utmanande uppdrag!

Expertens favoriter

Fräs 642-41 HSS-Co TiAlN

Arbetsområde: Stål, gjutjärn och rostfritt.

Borrfräs G154M HM

Extremt mångsidig, kan användas för fräsning, borrning, fasning och gradning. Finns även som belagd med TiALN.

Fräs GVX7 HM AlCrN

7-skärig, för dynamisk fräsning, förskjuten skärgeometri.

Produktfilmer från Garr Tool

Kontaktformulär

  Wedevåg Tools AB

  Industrigatan 5
  711 72 Vedevåg
  Sverige

  E-post
  wedevag@wedevag.se

  E-post, order
  order@wedevag.se

  Telefon
  +46 (0)581-26 100