Gängtappar – standard eller special

Gängverktyg från Tivoly

Hos oss hittar du franska Tivolys hela sortiment av gängtappar och gängsnitt. Tivolys tillverkning av gängtappar startade för snart 50 år sedan och företaget har ett brett sortiment inom ett stort applikationsområde. Här finns gängtappar för bearbetning av ett vitt spektrum av material såsom rostfritt, gjutjärn, aluminium och plastkompositmaterial. Gängtapparna från Tivoly finns i både som DIN- och ISO-standard och med olika ytbeläggningar som reducerar friktion och verktygsslitage. Sammantaget ger gängverktygen från Tivoly en mycket en smidig och säker gängningsprocess vilket borgar för en god totalekonomi.

Vårt sortiment innefattar såväl raka gängtappar för genomgående hål och spiralgängtappar för bottenhål. Maskingängtappar finns i lager, men är du ute efter handgängtappar så ordnar förstås även detta. Osäker på vad du behöver? Slå oss en signal så guidar vi dig rätt!

Leif Johansson
Säljansvarig – gängtappar
Gängverktyg, gängtappar – Wedevåg Tools

Specialkonstruerade gängtappar

Precis som för borr och fräsar kan vi givetvis hjälpa dig med gängtappar som helt och hållet är anpassade efter era specifika behov. Med hjälp av vår samarbetspartner Tivoly så hittar vi en lösning. Dina önskemål och bästa totalekonomi får avgöra. Hör av dig och berätta vad du är ute efter!

Expertens favoriter

Gängkassetter M3-M12

Finns i spåndrivande samt spiraltappar.
Maskingängtappar

Maskingängtappar Multi HSS-Co

Spåndrivande för genomgåendehål, spiral för bottenhål, DIN 371/376. Tappen för de flesta materialen.
Formgängtapp SRH PM TiN

Formgängtapp SRH PM TiN

Formgängtapp med smörjspår, för gängning i stållegeringar.

Kontaktformulär

  Wedevåg Tools AB

  Industrigatan 5
  711 72 Vedevåg
  Sverige

  E-post
  wedevag@wedevag.se

  E-post, order
  order@wedevag.se

  Telefon
  +46 (0)581-26 100